+31 (0)40 28 68 888

Contour Covering Technology

Plaatwerk

Bij Rols zijn we trots op de samenwerking met ons zusterbedrijf Contour; een leider in de productie van plaatwerk op maat. Er worden bij Contour allerlei producten uit plaatwerk opgebouwd, waaronder behuizingen, 19" racks, machineframes, omkastingen en luchtkanalen. Monodelen zoals beugels en kasten kunnen van metaalplaat tot gekant eindproduct volautomatisch en zonder menselijke tussenkomst worden geproduceerd. Dat is mogelijk doordat de snijmachines en kantrobots aan een volautomatisch magazijn gekoppeld zijn.

Plaatbewerking

Contour staat bekend om haar innovatieve inzet van technologieën zoals lasersnijden, kanten, lassen en assemblage. Iedere productiestap kenmerkt zich door een nauwkeurige en schone werkwijze Het bedrijf beschikt bovendien over een eigen beits- en passiveerinstallatie, poedercoatinstallatie en cleanroomfaciliteiten. 

Of het nu gaat om grote series plaatwerk, of juist specialistische samenstellingen, Contour levert altijd uitstekende resultaten.

Samenwerking

De samenwerking met Contour stelt ons in staat om een breder scala aan onderdelen en diensten te bieden, waardoor we samen de kwaliteit en betrouwbaarheid verbeteren die we aan onze klanten kunnen bieden.

Naar website

Werken bij Rols Machineonderdelen?

Vacatures

Maatwerk in maakwerk

Jack Vromans Technisch directeur Anvil

Contour Covering Technology
Industrieweg 32
7102 DZ Winterswijk

+31 (0)543 546 789

info@contour.eu
contour.eu
Naar website

Terug naar de groep

Ervaar de kracht van veelzijdig vakmanschap