+31 (0)40 28 68 888

Over ons

Rols Machineonderdelen is ruim 25 jaar oud, maar het machinepark is nog altijd jong en modern. Rols loopt voorop in automatisering en blijft daardoor ook voor de meest hoogwaardige producten competitief. Er is een sterke focus op procesbewaking en dat is de basis voor continue kwaliteit in producten en dienstverlening.

 

Rols maakt het mogelijk

Van Design for Manufacturing tot Supply Chain Managament: Rols denkt mee, adviseert en realiseert. Met verspanen en lassen als kernactiviteiten, gaan we geen uitdaging uit de weg. Benieuwd wat Rols voor u kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Werken bij Rols Machineonderdelen?

Vacatures

Anvil Industries

Rols Machineonderdelen maakt deel uit van Anvil Industries, een krachtenbundeling van specialisten in verspanen, lassen en assembleren. Alle bedrijven van Anvil Industries hebben een eigen unieke waarde, samen leveren ze een totaaloplossing voor verspaande onderdelen, lassamenstellingen en mechanische assemblage. Met innovatie als rode draad werken we iedere dag aan een sterke leverperformance vanuit hoog kostenbewustzijn. Anvil staat voor betrouwbare prestaties en duurzame relaties.

Website Anvil

Maatwerk in maakwerk

Jack Vromans Technisch directeur Anvil

Rols Machineonderdelen
Spaarpot 113
5667 KW Geldrop

+31 (0)40 28 68 888

Postbus 157
5660 AD Geldrop

info@rols.nl
rols.nl
Naar contact

Rols levert maatwerk in maakwerk. Ontdek de mogelijkheden.